INFORAD MANAGER

INFORAD MANAGER 3.9

Gratuit
Tests updates and manages the Inforad GPS Speed Camera
Evaluare utilizator
4.0  (26 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
3.9.3 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Control and update the functions and your version of Inforad GPS Speed Camera devices by connecting it to Europe's premier database of speed camera locations for getting new info on personal risk areas while driving, planning future trips, etc. Regular updates are uploaded.
Ta Inforad este capabil de urmărire 12 GPS sateliți simultan și este nevoie de numai 3 pentru a obține un "fix".
Inforad cunoaște poziția și viteza exactă cu ajutorul rețelei de GPS sateliți.
Inforad știe unde ești și viteza exactă la toate ori prin conexiune radio la GPS rețea prin satelit.
Bazându-se pe date salvate în memoria sa, Inforad calculează distanța până la următoarea zonă de risc. Acest lucru permite sistemului de alertă pentru a emite un avertisment înainte de a ajunge la risc.
Inforad utilizează standardul industriei de date de UK (și cele mai multe din Europa) viteză fixă locații aparat de fotografiat și de accident pete negre.
Puteți adăuga propriile locații și puteți actualiza baza de date printr-o simplă conexiune la internet.
Inforad verifică continuu poziția dumneavoastră împotriva sa de date de viteză aparat de fotografiat locații și anume zonele de risc.
Inforad calculează distanța până la următoarea zonă de risc. Așa cum ați abordare, sistemul de alertă emite o avertizare înainte de a ajunge la locația exactă a riscului.
Inforad vă va avertiza în timp berechet de a da o alertă mai departe dacă sunteți călătoresc cu o viteză mai mare.
De cum intri in zona de risc, Inforad vă avertizează dacă sunteți călătoresc peste limita de viteză permisă.
Inforad vă avertizează înainte de a intra în zona de risc.
Inforad folosește GPS tehnologie atât este 100% road legal. Acesta este conceput pentru a vă avertiza de domenii de risc pentru a vă ajuta să respectați legea în trafic.
Inforad nu detectează prezența, sau de a provoca interferențe, Doppler sau mobile radar cu laser capcane de viteză așa va rămâne juridice atunci când noi Road Traffic Bill devine lege – spre deosebire de multe alte echipamente de siguranță rutieră în prezent pe piață.
O serie de culoare LED și sonoră a f (reglabil) vă informăm că vă apropiați de o cameră de locație.
Inforad vine gata încărcate cu standardul industriei fixe de viteză aparat de fotografiat și de accident, la fața locului negru de date. Acesta acoperă toate UK și se extinde pentru a acoperi cele mai multe dintre Europe.
The baza de date este actualizată zilnic și puteți reîmprospăta copie pur și simplu prin conectarea Inforad la computer.
Informații actualizate în data de: