INFORAD MANAGER

INFORAD MANAGER 3.9

Gratis
Tests updates and manages the Inforad GPS Speed Camera
Brugerscore
4.0  (26 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
3.9.3 (Se alle)
Udvikler:
Control and update the functions and your version of Inforad GPS Speed Camera devices by connecting it to Europe's premier database of speed camera locations for getting new info on personal risk areas while driving, planning future trips, etc. Regular updates are uploaded.
Din Inforad er i stand til at spore 12 GPS satellitter samtidigt, og der skal kun 3 for at få et 'fix'.
Inforad, der kender din position og nøjagtige hastighed ved hjælp af netværket af GPS satellitter.
Inforad ved, hvor du er, og din nøjagtige hastighed på alle tidspunkter gennem sin radio forbindelse til GPS satellit-netværk.
Tegning på den database, der er gemt i dens hukommelse, din Inforad beregner afstanden til de næste risikoen område. Dette gør det muligt for sine alert system til at udstede en advarsel, før du når risikoen.
Inforad bruger branchens standard database af UK (og det meste af Europa) faste hastighedskameraer og ulykke sorte pletter.
Du kan tilføje dine egne steder, og du kan opdatere sin database ved en simpel internet-forbindelse.
Inforad løbende kontrollerer din position mod sin database af hastighedskameraer dvs risikoområder.
Inforad beregner afstanden til de næste risikoen område. Som du nærmer dig, alarm systemet en advarsel, før du når den nøjagtige placering af risikoen.
Inforad vil advare dig i god tid ved at give en advarsel, længere væk, hvis du rejser på et højere hastighed.
Som du indtaster risikoen område, din Inforad advarer dig, hvis du rejser over den tilladte hastighedsgrænse.
Inforad advarer dig, før du indtaster en risiko område.
Inforad bruger GPS teknologi, så er 100% vej lovligt. Det er designet til at advare dig om risiko-områder for at hjælpe dig med at overholde færdselsloven.
Inforad ikke påvise tilstedeværelsen af eller forårsage forstyrrelser til, Doppler eller mobil laser, radar fartfælder, så vil det fortsat være lovligt, når den nye Road Traffic Bill bliver til lov – i modsætning til mange andre trafiksikkerhed enheder på markedet i øjeblikket.
En serie af farvede LED og akustisk udsender korte bip (justerbar) informere dig om, at du nærmer dig et kamera placering.
Inforad kommer klar fyldt med branchens standard med fast hastighed kamera og ulykke sort plet database. Det dækker alle de UK og er ved at udvide til at dække det meste af Europe.
The databasen opdateres dagligt, og du kan opdatere din kopi af det, ved blot at tilslutte din Inforad til din computer.
Information opdateret: