INFORAD MANAGER

INFORAD MANAGER 3.9

Gratis
Tests updates and manages the Inforad GPS Speed Camera
Gebruikerswaardering
4.0  (26 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
3.9.3 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Control and update the functions and your version of Inforad GPS Speed Camera devices by connecting it to Europe's premier database of speed camera locations for getting new info on personal risk areas while driving, planning future trips, etc. Regular updates are uploaded.
Uw Inforad is in staat een tracking 12 GPS satellieten tegelijk en het moet alleen 3 om een 'fix'.
Inforad kent uw positie en de exacte snelheid door het gebruik van het netwerk van GPS satellieten.
Inforad weet waar u en uw precieze snelheid ten alle tijden door middel van de radio-verbinding met de GPS satelliet netwerk.
Tekening op de database opgeslagen in het geheugen van uw Inforad berekent de afstand tot de volgende risico gebied. Dit kunnen zijn alert systeem een waarschuwing afgeven voor het bereiken van het risico.
Inforad maakt gebruik van de standaard database van UK (en het grootste deel van Europa) locaties van vaste flitsers en zwarte vlekken.
U kunt uw eigen locaties en kunt u een update van de database door een eenvoudige internet-verbinding.
Inforad controleert continu uw positie ten opzichte van zijn database van flitspalen d.w.z. risico gebieden.
Inforad berekent de afstand tot de volgende risico gebied. Als je de aanpak van de alert-systeem geeft een waarschuwing voordat u de exacte locatie van het risico.
Inforad zal u waarschuwen in overvloed van tijd door het geven van een waarschuwing verder weg als u reist op een hogere snelheid.
Als u het risico gebied, uw Inforad waarschuwt u als u op reis gaat boven de toegestane maximumsnelheid.
Inforad waarschuwt u voordat u een risico gebied.
Inforad gebruikt GPS technologie is 100% juridische weg. Het is ontworpen om u te waarschuwen voor risico gebieden om u te helpen bij het observeren van het verkeer wet.
Inforad niet detecteren van de aanwezigheid van, of storing, van de Doppler-of mobiele laser radar snelheidscontroles zo zal blijven wettelijke wanneer de nieuwe Road Traffic Bill wordt de wet – in tegenstelling tot veel andere weg de veiligheid van apparaten die momenteel op de markt.
Een reeks van gekleurde LED ' s en hoorbaar bliepjes (instelbaar) meldt dat u het naderen van een camera locatie.
Inforad komt klaar geladen met de industrie standaard vaste flitsers en zwarte plek database. Het heeft betrekking op alle van de UK en is uit te breiden tot dekking van de meeste van Europe.
The database wordt dagelijks bijgewerkt en u kunt het vernieuwen van uw exemplaar van het door simpelweg het aansluiten van uw Inforad op uw computer.
Info vernieuwd op: